7.6.22

Rumeneren som skal reise verden rundt på to hjul.

Românul care vrea să cucerească lumea pe două roţi. Planul îndrăzneţ al unui  militar de carieră

Den dristige planen til en karrieresoldat har skapt overskrifter i Romania. - Cristian Timofte er 40 år og bor i Botoşani - Han skal reise verden rundt på motorsykkel og skal lage den største direktesendte dokumentaren i Romania noensinne.

Det blir en dristig to-hjuls reise rundt om i verden. Cristian er klar til å gi opp alt, inkludert en god og stabil jobb, for å dedikere seg helt til hans lidenskaper: reise, motorsykkel og fotografering.

Cristian Timoftes plan er rett og slett å reise verden rundt, land for land, på motorsykkel. Han vet ikke om han noen gang kommer tilbake til Romania. For eksempel skal han tilbringe rundt fire år i Asia.

Han har tenkt på denne turen siden 2016, men først nå er han virkelig overbevist om at han vil gjennomføre det hele.. Samtidig føler han at han er forberedt og klar til å ta turen.. Han har samlet inn penger,  og har også testet seg selv ved å dra på prøveturer. De siste årene har han reist mer enn 100.000 kilometer på motorsykkel, blant annet i Frankrike og Georgia.

Jeg bestemte meg først for å reise til Asia, fordi det er litt mer eksotisk, men også billigere, spesielt siden budsjettet i begynnelsen er begrenset. Jeg starter med Tyrkia, deretter med Midtøsten. Jeg vil gjøre land for land. Etter å ha fullført Asia drar jeg til Australia, Amerika, Afrika og Europa. Jeg drar alene. Jeg gir opp alt her hjemme slik at jeg kan gjøre dette prosjektet», sier motorsyklisten fra Botosani. Som legger til at han tror turen vil ta rundt 10 år.  • Românul care vrea să cucerească lumea pe două roţi. Planul îndrăzneţ al unui  militar de carieră
    Citeste mai mult:
    adev.ro/rd2zz6

Tips eller kommentarer: romaniaposten@gmail.com
| WhatsApp + 40747230033 | Domene: www.romaniaposten.com


Sidevisninger den siste måneden:

ROMANIA - ET BESØK VERDT

ROMANIA - ET BESØK VERDT
Vår infoside om ferie i Romania

BALKANS PARIS

Bucuresti- Romanias hovedstad

DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN

Badeferie på den rumenske riviera

NO | RO | : REF. MEDIA

NO | RO | :  REF. MEDIA
Daglige overskrifter i rumensk presse, Oppsummeringer på norsk med rumenske linker.

En liten test

HVA VET DU OM ROMANIA?

ONEIRO - NAVODARI

ONEIRO RESORT MAMAIA NORD
POIANA Brasov - Romanias mest kjente vintersportsted
Visste du dette om Romania?

MIRAGE - HOTELL OG SPA I DEN RUMENSKE BADEBYEN EFORIE NORD

DET NASJONALE FOLKEMUSEET I BUCURESTI