2.9.22

Hotelleierne i badebyene vil ha flere turister: Lover lavere priser sommeren 2023

Cazare litoral romanesc 2022

Med mindre inntekter denne sommeren sammenlignet med 2021, ønsker hotelleiere ved sjøen å bringe kundene tilbake til sjøen neste sommer. Selv om strendene har vært stappfulle denne sommeren med rumenske turister, har overnattingen på hotellene blitt redusert med 10%. Turistene har bodd privat på “cazare” eller kommet i helgene eller på dagsturer.

Bransjen lover å holde prisene nede for neste sommer og tilbyr rabatter på opptil 50 % for de som allerede kjøper ferien sin i 2023 fra og med denne måneden.

Også de bulgarske naboene varsler massive kutt for neste år. Og grekerne, med to måneder til av sesongen foran seg, håper å tiltrekke seg turister også denne høsten med lavere rater med opptil 30 %.

Studie viser at første punkt som rumenerne tar i betraktning er kostnadene for ferien, - deretter selve destinasjonen. Dette er den viktigste faktoren når det gjelder ferie-planleggingen

Utlendingene har glimret med sitt fravær denne sommeren – ene og alene grunnet frykten over hva som kan skje i Ukraina og nærheten til den ukrainske kysten – mener bransjen. Forbrukerorganisasjoner sier at dette ikke er helt korrekt: - høye priser har vært like skremmende siden utlendinger har funnet billigere ferier enn i Mamaia – i land som Tyrkia, Hellas og Bulgaria. En tredje faktor har vært usikkerheten med innstilte flyavganger.

Dersom hotellbransjen i andre badebyer enn Mamaia promoterte seg i utlandet med sine alltid lavere priser – vil dette bli en suksess – mener eksperter.

Turistministeren har nå satt av 100000 euro for å sponse vloggere og “influensere online”  – det være seg rumenske eller utenlandske – som promoterer Romania i utlandet.


Tips eller kommentarer: romaniaposten@gmail.com
| WhatsApp + 40747230033 | Domene: www.romaniaposten.com


Sidevisninger den siste måneden:

ROMANIA - ET BESØK VERDT

ROMANIA - ET BESØK VERDT
Vår infoside om ferie i Romania

BALKANS PARIS

Bucuresti- Romanias hovedstad

DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN

Badeferie på den rumenske riviera

NO | RO | : REF. MEDIA

NO | RO | :  REF. MEDIA
Daglige overskrifter i rumensk presse, Oppsummeringer på norsk med rumenske linker.

En liten test

HVA VET DU OM ROMANIA?

ONEIRO - NAVODARI

ONEIRO RESORT MAMAIA NORD
POIANA Brasov - Romanias mest kjente vintersportsted
Visste du dette om Romania?

MIRAGE - HOTELL OG SPA I DEN RUMENSKE BADEBYEN EFORIE NORD

DET NASJONALE FOLKEMUSEET I BUCURESTI