10.11.22

Sveitsisk kvinne etablert i Sulina promoterer Donau-deltaet for utenlandske turister

O elveţiancă stabilită în Sulina promovează Delta Dunării pentru turiştii străini: Am venit cu bicicleta 3.000 de km, acum şase ani şi jumătate. Sunt mulţi turişti străini care abia aşteaptă să se întoarcă în Delta Dunării

Janine Holenstein, en 63 år gammel sveitsisk kvinne bosatte seg i Sulina, promoterer Donau-deltaet for utenlandske turister. Hun er nå medlem av «Discover Sulina»-foreningen og forteller at antallet utenlandske turister som besøker Donau-deltaet vil øke, spesielt siden mange av dem ikke kan vente med å komme tilbake etter at de var der før pandemien.

  «Jeg bor i Sulina, jeg flyttet dit for fem år siden. Jeg kom til Sulina for første gang på sykkel, for seks og et halvt år siden, fra Sveits. Jeg kom alene, med teltet og alt jeg trengte, 3000 km. Sulina føltes som mitt sted umiddelbart, og da ting endret seg i Sveits, bestemte jeg meg for at jeg måtte flytte til Sulina. I Sulina er det er annerledes, det er vakkert og det er levende! Mye mer energisk enn andre mer siviliserte steder i Romania, hvor alt er veldig strengt regulert. Og jeg har alltid ønsket å bo på steder som i Donaudeltaet  hvor alt er naturlig, sier Janine Holenstein, medlem av Discover Sulina-foreningen, til nettstedet News.ro.

Janine Holenstein er nå denne uka til stede på World Travel Market i London, den største generelle reiselivsmessen i verden, for å promotere Romania.


News Romania - Stiri

Tips eller kommentarer: romaniaposten@gmail.com
| WhatsApp + 40747230033 | Domene: www.romaniaposten.com


Sidevisninger den siste måneden:

ROMANIA - ET BESØK VERDT

ROMANIA - ET BESØK VERDT
Vår infoside om ferie i Romania

BALKANS PARIS

Bucuresti- Romanias hovedstad

DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN

Badeferie på den rumenske riviera

NO | RO | : REF. MEDIA

NO | RO | :  REF. MEDIA
Daglige overskrifter i rumensk presse, Oppsummeringer på norsk med rumenske linker.

En liten test

HVA VET DU OM ROMANIA?

ONEIRO - NAVODARI

ONEIRO RESORT MAMAIA NORD
POIANA Brasov - Romanias mest kjente vintersportsted
Visste du dette om Romania?

MIRAGE - HOTELL OG SPA I DEN RUMENSKE BADEBYEN EFORIE NORD

DET NASJONALE FOLKEMUSEET I BUCURESTI

Akkurat nå