15.3.23

“Early booking “ kan gi 40% rabatt på ferier i de rumenske badebyene.

IRI Travel: Sezonul estival 2023 aduce pentru litoralurile românesc şi  bulgăresc reduceri early booking de până la 50%. Rezervările arată că 2023  va fi un an record pentru litoralurile românesc şi bulgăresc - Money

Programmet EARLY BOOKING er i gang og kan gi 25-40% på ferieopphold i den rumenske badebyene denne sommeren.

Tilbudsprogrammet har tre runder og den siste runden avsluttes ved utgangen av måneden april. Når det er sagt så er det ikke alle reisebyråer og hoteller som er inkludert i programmet – men hoteller som inngår i EARLY BOOKING finnes i alle badebyene.

Tilbudene gjelder spesielt opphold på minst en uke – og de fleste utenom toppsesongen som regnes fra midten av juli til midten av august. Utenom denne perioden er de billigste tilbudene 40 lei pr natt pr person i hoteller med to eller tre stjerner.

I toppsesongen er allerede de fleste hotellene fullbooket – enten de er med i dette programmet eller ikke. Og prisene her er kan være opp til 25% høyere enn siste sommer.

Reisebyråene sier at bestillingene er mange og at man er tilbake til antall reservasjoner som minner om 2019 – som var et av de meste årene for turistbransjen på den rumenske Svartehavskysten. De fleste av bestillingene til nå har dreiet seg om EFORIE NORD og MAMAIA. Det nye er også den store interessen for sørlige badebyer – som er betydelig rimeligere enn Mamaia.

Lokalt er det igjen diskusjon om Mamaia. -Bystyret i Constanta har vedtatt å opprettholde en turistskatt i badebyen, og denne sommeren skal den betales av alle besøkende per dag.

Samtidig sier kritikere at prisene i Mamaia er svimlende høye og at det er langt billigere i andre land med reise inkludert. - Men i Mamaia Nord Navodari, i Eforie Nord og Sud ,Costinesti, Neptun, Jupiter, Saturn og Mangalia er prisene mer normale.

Olimp og Vama Veche har også høye priser, men ikke som i selve Mamaia.


Reduceri de până la 40% la rezervările pentru litoral, prin programul Early Booking. Interesul turiștilor pentru vacanțe a crescut - ”Cred că vom ajunge la nivelul din 2019”

Tips eller kommentarer: romaniaposten@gmail.com
| WhatsApp + 40747230033 | Domene: www.romaniaposten.com


Det aller siste på denne siden

Reisebyrå i Oslo

Reisebyrå i Oslo
- - - ordner alle sider ved din tur til Romania

ROMANIA - ET BESØK VERDT

ROMANIA - ET BESØK VERDT
Vår infoside om ferie i Romania

Sidevisninger den siste måneden:

BALKANS PARIS

Bucuresti- Romanias hovedstad

DEN RUMENSKE SVARTEHAVSKYSTEN

Badeferie på den rumenske riviera

NO | RO | : REF. MEDIA

NO | RO | :  REF. MEDIA
Daglige overskrifter i rumensk presse, Oppsummeringer på norsk med rumenske linker.

En liten test

HVA VET DU OM ROMANIA?

ONEIRO - NAVODARI

ONEIRO RESORT MAMAIA NORD
POIANA Brasov - Romanias mest kjente vintersportsted
Visste du dette om Romania?

MIRAGE - HOTELL OG SPA I DEN RUMENSKE BADEBYEN EFORIE NORD

DET NASJONALE FOLKEMUSEET I BUCURESTI

Akkurat nå